ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ

2019-06-07 13:54

Ο ηλεκτρονικός διακόπτης μίζας EZS είναι ένας πολύ σημαντικός εγκέφαλος στα αυτοκίνητα της Mercedes Benz. Είναι ο ενδιάμεσος κρίκος πολλών λειτουργιών του αυτοκινήτου συμπεριλαμβανομένου της λειτουργίας ελέγχου του συστήματος ακινητοποίησης (Immobilizer).

Στον διακόπτη EZS αποθηκεύονται δεδομένα πολλών πληροφοριών όπως ο αριθμός των κλειδιών, τα δεδομένα του immobilizer, ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου, ο αριθμός πλαισίου κα. Αυτό την κάνει τον δεύτερο ποιο σημαντικό εγκέφαλο μετά τον εγκέφαλο κινητήρα και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η καλή λειτουργία της.

 

Οι βλάβες που συσχετίζονται με τον διακόπτη EZS προκαλούνται κατά ένα μεγάλο βαθμό απο τις διαφοροποιήσεις τάσης, τον λάθος χειρισμό της αλλά και από την πρόκληση μηχανικής βλάβης

 

Συμπτώματα που υποδηλώνουν βλάβη στην EZS είναι:

  • Μη δυνατότητα γυρίσματος του κλειδιού σε θέση ανάφλεξης
  • Γύρισμα του κλειδιού σε θέση ανάφλεξης αλλά αδυναμία εκκίνησης κινητήρα
  • Αστοχία λειτουργίας τηλεχειρισμού κλειδιού
  • Μη ξεκλείδωμα της ηλεκτρικής κλειδαριάς τιμονιού ESL

Έχουμε την δυνατότητα ελέγχου της λειτουργίας του διακόπτη EZS αλλά και της επισκευής βλαβών που συσχετίζονται με την ανάκτηση δεδομένων από αυτή αλλά και της αποτροπής παρουσίασης του προβλήματος ξανά με την χρήση καινούργιων ανταλλακτικών επισκευής.

Η Ηλεκτρονική Κλειδαριά Τιμονιού ELV είναι και αυτή με την σειρά της ένας εγκέφαλος του αυτοκινήτου στα αυτοκίνητα Mercedes Benz και η κύρια λειτουργία της είναι το κλείδωμα της κολώνας του τιμονιού αλλά και η επαλήθευση δεδομένων που παρέχονται από το immobilizer.

 

Συμπτώματα που υποδηλώνουν βλάβη στην ELV είναι:

  • Αδυναμία ξεκλειδώματος της κολώνας τιμονιού
  • Μη εκκίνηση του αυτοκινήτου
  • Βλάβες που συσχετίζονται με ESL ELV
  • Αδυναμία λειτουργίας του καντράν

 

Έχουμε την δυνατότητα ελέγχου αλλά και της επισκευής της χαλασμένης κλειδαριάς ELV για τα μοντέλα της Mercedes Benz αλλά και την αντικατάσταση της με δικό μας εγκέφαλο.

 

 

Έχουμε την δυνατότητα έκδοσης καινούργιων κλειδιών Mercedes με εγγύηση καλής λειτουργίας. Ο προγραμματισμός γίνεται επιτόπου με το αυτοκίνητο στον χώρο μας ή με την αποστολή του Ηλεκτρονικού Διακόπτης Μίζας σε εμάς.